tiistai 16. elokuuta 2016

Turvat kohti menneisyyttä

Eli nyt teen postauksen ratsastusmenneisyydestäni.
(sori ei kuvia)Vuonna 2010 olin ensimmäistä kertaa ponin selässä. se ei ollut mikään tapahtuman talutusratsastus vaan ratsastin yhdellä ravitallilla. Ratsastin talutuksessa siellä Matti ponilla epäsäännölisesti
 vuodesta 2010-2011.
Vuonna 2011 alotin Aamuyöllä. Menin ensimmäisellä tunnilla ilman taluttajaa :P
Ekalla tunnilla menin Korkilla. Ja muistan vielä mitä sanoin äidille kun näin korkin ekaa kertaa. Sanoin :- En haluu ratsastaa sillä, kun sillä on vaan yks silmä XD Ekan tunnin jälkeen otettiin tunteja aika säännölisesti.
Vuonna 2012 oli melkein sama tilanne kun vuonna 2011 eli ei hirveästi mitään lisättävää muutakuin, että olin jo kehitytty jo jonkun verran
Vuosi 2013 aloin käymään vähän säännölisemmin. Eli käytiin monta kertaa kuukaudessa.
Alettiin kehittymään jo tosi paljon:) Ja mentiin jo vähän vaikeamilla ponskuilla.
Vuosi 2014 meillä oli jo vaikeampia poneja pepun alla:) Ja minusta olin jo ihan hyvä ratsastaja;)
 Vuosi 2015 oli spurtti vuosi kehityin todella paljom ja menin jo haastavilla poneilla:) Ja muutes kävin 2 Aramaralla ratsastamassa j 1 kerran olin jopa ratsastamassa Issikoilla!
 Olin myös ratsastusleirillä.
 Vuosi 2016 eli tänä vuonna olen jo mielestäni jo hyvä ratsastaja. Olen jo päässyt Aamuyölle tallitytöksi:) Ja ollaan oltu 2 jo yötä Aamuyöllä ja tänä vuonna olin myös ratsastusleirillä.
Kiitän aivan älyttämättömän paljon ratsastuksen opettajaani Tiiaa! Kiitos, että olet opettanut tämän kaiken minulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti